Werkwijze

Kennismakingsgesprek Trouwen

Stap 1. Het kennismakingsgesprek

Het is belangrijk om elkaar te leren kennen, alle wensen en verwachtingen op papier te zetten en ideeën naar voren te brengen binnen het gestelde budget. De kosten voor een bruiloft of trouwdag kunnen hoog oplopen en verrassingen achteraf zijn niet prettig. In het vrijblijvende kennismakingsgesprek kunnen de ideeën al ruw worden uitgewerkt, zodat jullie een gevoel krijgen bij mijn werkwijze. Daarnaast zal er aan de hand van de doorgesproken ideeën en wensen een voorstel worden uitgebracht voor de huwelijksdag. Dit voorstel, ofwel de huwelijksofferte, is een persoonlijk en op maat gemaakte offerte en binnen 1 week na het kennismakingsgesprek wordt deze per mail aan jullie gezonden.

[qodef_separator type=”full-width” color=”#e8e8e8″ border_style=”solid” thickness=”1″]

Stap 2. Adviesgesprek

Nadat het eerste gesprek is afgerond en er een volmondig ‘ja’ is gegeven op de uitgebrachte huwelijksofferte, kan Maxime’s Weddings jullie trouwdag verder gaan plannen. Tijdens het adviesgesprek zal de weddingplanner dieper ingaan op jullie persoonlijke en unieke wensen en zullen er samen met jullie keuzes worden gemaakt op gebied van trouwlocaties, trouwtaarten en meer! De verwachting die jullie hebben van jullie droombruiloft moet werkelijkheid worden en daar help ik graag aan mee!

Uiteraard wil Maxime’s Weddings dat jullie zorgeloos naar de grote dag toeleven. Belangrijk vind ik dan ook het persoonlijk contact tussen de weddingplanner en het bruidspaar. Regelmatig van gedachten wisselen staat bij mij hoog in het vaandel.

Adviesgesprek Trouwen

Een zo compleet mogelijk beeld verkrijgen van jullie wensen en ideeën, zodat ik mijn creativiteit en passie voor het vak kan inzetten om jullie grote dag zo persoonlijk mogelijk te maken.

Bruiloft Regelen

Stap 3. Het regelen van de bruiloft

De zaken zijn helder en jullie weten exact hoe de grote dag eruit moet komen te zien. Alle belangrijke zaken zijn op papier gezet en zijn geregeld.

Als weddingplanner ben ik niet alleen verantwoordelijk voor de voorbereidingen van jullie grote dag, maar zorg ik ook dat jullie op de huwelijksdag volledig kunnen ontspannen en alles geheel naar wens verloopt. Tijdens de trouwdag ben ik de hele dag aanwezig en zal ik alles tot in de puntjes voor jullie verzorgen. Contact met de ceremoniemeester zodat alle zaken voorspoedig verlopen, het informeren en op gemak stellen van jullie vrienden en familieleden tijdens de mooiste dag van jullie leven is voor mij een normale zaak en doe ik met liefde.

[qodef_separator type=”full-width” color=”#e8e8e8″ border_style=”solid” thickness=”1″]

Stap 4. Evaluatiegesprek

De trouwdag is voorbij. Nog nagenietend van deze bijzondere dag zal Maxime’s weddings samen met jullie de huwelijksdag nalopen en evalueren. Ons streven is om ieder bruidspaar een fantastische beleving te geven en bij te mogen dragen aan jullie huwelijksgeluk. Daarom vind ik het belangrijk om jullie ervaringen te horen en misschien wil je wel een recensie achterlaten, zodat ook toekomstige bruidsparen weten wat ze van Maxime’s Weddings kunnen verwachten.

Evaluatiegesprek Bruiloft
WordPress Lightbox Plugin