Portfolio

Chris & Jacqueline

November vorig jaar zijn wij getrouwd in het Badhotel in Rockanje. Maxime Mackloet, wedding planner, heeft alles voor ons tot in de puntjes geregeld. Niets was haar teveel. Het regende helaas de hele dag waardoor wij geen foto’s op het strand konden maken. Maxime en de trouwambtenaar hebben op de dag zelf kunnen regelen dat we op deze boerderij, ,tussen de koeien, leuke trouwfoto’s hebben kunnen maken. Top geregeld dus ! Chris & Jacqueline

Beeldimpressie Bruiloft
Nienke & Jeremy

Wij zijn op 10-06-2016 getrouwd bij Werelds aan het strand te Ouddorp. Wauw, wat was dat een onwijs mooie dag. We hadden ontzettend mooi weer, locatie is natuurlijk super gaaf en alles was tot in de puntjes verzorgd. Dit mede doordat Maxime ontzettend betrokken was voor en tijdens onze dag. Maxime je bent een topper!

Astrid & Robbert

Wij zijn zaterdag 27 augustus getrouwd bij Werelds aan het strand in Ouddorp. In één woord GEWELDIG!! Wat een idyllische plek..Alles klopte, de entourage, de bediening, het eten en de drank, de kwaliteit en de liefde voor het vak van de mensen van WAHS, we zijn diep onder de indruk. Al onze gasten hebben genoten. Zij voelen precies aan wat een bruiloft kan betekenen. Maxime Mackloet de eventmanager krijgt van ons een dikke 10!! Haar collega’s Mila en alle anderen ook ontzettend bedankt! Het voelde WERELDS!!
Heel veel dank, Astrid & Robbert

[qodef_separator type=”full-width” color=”#e8e8e8″ border_style=”solid” thickness=”1″]

Remy & Ruby

Wat een dag..
Een gewone werkdag dacht ik, maar toen werd ik opeens opgebeld door mijn schoonzus Maxime Mackloet (Weddingplanner) met de vraag of ik haar uit de brand wilde helpen? Maxime was opzoek naar een Bruidsmodel voor een fotoshoot (haar model had zich ineens ziek gemeld) voor foto’s van de trouwlocatie Werelds aan het strand en tevens voor haar eigen website. Met als fotograaf mijn zwager Sven ter Heide…(want de fotograaf had zich ook ziek gemeld)
Ik had vanuit mijn werk ongeveer een half uur de tijd om te douchen, make-upen, omkleden ect. HAAST HAAST HAAST! Maar oké dacht ik, prima!
Eenmaal aangekomen bij Werelds aan het Strand liepen we snel de stijger op en zijn we meteen begonnen met shooten. Ik vond het al een vreemd idee dat het reflectie scherm achter mij werd geplaatst. Maarja, heel ‘blond’ dacht ik dit zal wel goed zijn.. tot dat het scherm weg ging..
TADAAA!!! SPROOKJE! Mijn lieve schat Remy Mackloet zat daar op zijn knieen! Een heerlijk muziekje op de achtergrond (ons muziekje), een fles champagne erbij en alsof het niet mooier kon zat ook nog de hele familie binnen in de beachclub verstopt. En niet te vergeten de super mooie ring!!!
Iedereen heeft mij deze dag voor de gek gehouden en vooral Maxime’s Weddings die binnen 1 dag heel veel heeft geregeld voor dit sprookjes aanzoek! Bedankt allemaal voor deze prachtige herinnering en vooral jij Remy Mackloet , Ik hou van jou en ik ga dit nooit vergeten!
Op naar de bruiloft!

Ik vertel jullie graag vrijblijvend over de mogelijkheden!

WordPress Lightbox Plugin