Contact

Enthousiast geworden?

Maxime’s Weddings

info@maximesweddings.nl
06-13700714

Neem vrijblijvend contact op

Naam bruidspaar (verplicht)

Waarmee kan ik je van dienst zijn? (verplicht)
HuwelijksaanzoekCeremoniemeesterWeddingplanner

Wat een dag..

Zo ben je gewoon rustig aan het werk, word je ineens opgebeld door je schoonzus Maxime Mackloet (weddingplanner) om haar uit de brand te helpen met een fotoshoot met als fotograaf mijn schoon-stief zwager Sven ter Heide. Eenmaal aangekomen bij Werelds aan het Strand liepen we snel de stijger op en zijn we gelijk begonnen met shooten. Ik vond het al een vreemd idee dat het reflectie scherm achter mij werd geplaatst. maarja, heel ‘blond’ dacht ik dit zal wel goed zijn.. tot dat het scherm weg ging.. tadaaaa SPROOKJE! Mijn lieve schat Remy Mackloet zat daar op zijn knieen! Een heerlijk muziekje op de achtergrond, een fles champagne erbij en als het niet mooier kon zat er ook nog familie binnen verstopt. En niet te vergeten de super mooie ring. Iedereen heeft mij deze dag voor de gek gehouden en vooral Maxime’s Weddings die binnen 1 dag heel veel heeft geregeld voor dit sprookjes aanzoek.

Niets was haar teveel

November vorig jaar zijn wij getrouwd in het Badhotel in Rockanje. Maxime Mackloet , wedding planner, heeft alles voor ons tot in de puntjes geregeld. Niets was haar teveel. Het regende helaas de hele dag waardoor wij geen foto's op het strand konden maken. Maxime en de trouwambtenaar hebben op de dag zelf kunnen regelen dat we op deze boerderij, ,tussen de koeien, leuke trouwfoto's hebben kunnen maken. Top geregeld dus !

Maxime Mackloet krijgt van ons een dikke 10!!

Wij zijn zaterdag 27 augustus getrouwd bij Werelds aan het strand in Ouddorp. In één woord GEWELDIG!! Wat een idyllische plek..Alles klopte, de entourage, de bediening, het eten en de drank, de kwaliteit en de liefde voor het vak van de mensen van WAHS, we zijn diep onder de indruk. Al onze gasten hebben genoten. Zij voelen precies aan wat een bruiloft kan betekenen. Maxime Mackloet de eventmanager krijgt van ons een dikke 10!! Haar collega's Mila en alle anderen ook ontzettend bedankt! Het voelde WERELDS!! Heel veel dank, Astrid & Robbert

Maxime je bent een topper!

Wij zijn op 10-06-2016 getrouwd bij Werelds aan het strand te Ouddorp. Wauw, wat was dat een onwijs mooie dag. We hadden ontzettend mooi weer, locatie is natuurlijk super gaaf en alles was tot in de puntjes verzorgd. Dit mede doordat Maxime ontzettend betrokken was voor en tijdens onze dag. Maxime je bent een topper!

WordPress Lightbox Plugin